Arkivanalyse

Vi kommer med rådgivning og tilbyr en total oppmåling av deres arkiv. Vi anbefaler å foreta en arkivanalyse før oppstart av prosjektet. En slik analyse fokuserer på deres ønsker samtidig som vi kommer med råd og innspill bassert på vår erfaring. Dette bidrar til å sikre at man i digitaliseringen oppnår et ønsket resultat som er av høy kvalitet.

Uansett mengden av dokumenter, så har vi utstyret og ekspertisen til å digitalisere deres arbeidsdag ute i deres virksomhet yterligere.

Kom i kontakt med oss

​Vi legger stor vekt på å sikre et godt og uformelt arbeidsmiljø for alle medarbeidere i både produksjon og administrasjon

Logo

Hva får man ut av en arkivanalyse

Ved en arkivanalyse blir alle problemstillinger gjennomgått på forhånd og det blir lagt en klar plan for prosjektet. På den måte har dere alltid et komplett overblikk over omfanget, prisen samt forløpet rundt oppgaven.

  • Få full kontroll
  • Spar tid
  • Spar penger

Sluttrapporten inneholder all informasjon om definerte problemstillinger og sikrer dere et solid grunnlag for å ta en beslutning om den påfølgende digitaliseringen.

Kontakt oss og hør mer.

Kom i kontakt med en av våre digitaliserings eksperter

Vi er klare til å hjelpe deres virksomhet med å bli digitalisert. Ring til oss for å høre mer, om hvordan vi kan hjelpe dere.