En bærekraftig virksomhet

Dansk Scanning A/S tar store miljø hensyn og forbruk av ressurser. Miljøpolitikken i virksomheten har blant annet ført til følgende konkrete tiltak:

✔ Med investering i vindmøller på 35 million kr. produseres over 8 million KWH årlig, dette dekker behovet i våre serversentre, produksjons-, utviklings-, salgs- og administrasjonsavdelinger, etterpå går resten til danske hustander.

✔ All oppvarmning i virksomheten foregår ved bruk av jordvarme.

✔ Vår spesialbygd 15 tonn lastbil, som er konstrueret til å transportere arkiver sikkert, oppfyller EURO 5 miljø standarden .

✔ Papir i forbindelse med skanning og den daglige drift blir gjenbrukt.

✔ I forbindelse med naturgjenoppretningsprosjektet ved Varde Ådal, har Dansk Scanning A/S stilt 32.800 m2 jord til disposisjon, plantet 30.000 m2 skog og braklagt ytterligere 108.000 m2 jord til nytte for dyrelivet og miljøet i området.

✔ Materialeforbruket i forbindelse med den daglige drift har blitt vesentlig redusert i forbindelse med implementering av ny software i 2013.

Kom i kontakt med oss

Logo

​Vi legger stor vekt på å sikre et godt og uformelt arbeidsmiljø for alle medarbeidere i både produksjon og administrasjon.

Derfor går vi selvfølgelig også høyt opp i miljøet og grønn energi.

Kom i kontakt med en av våre digitaliserings eksperter

Vi er klare til å hjelpe deres virksomhet med å bli digitalisert. Ring til oss for å høre mer, om hvordan vi kan hjelpe dere.