WebLager®

I samarbeid med de fleste av landets kommuner har vi utviklet et elektronisk byggesaksarkiv – WebLager®. Systemet er utviklet etter ønske og i tett dialog med byggesaksbehandlere og andre interessenter i kommunene rundt om i landet. Det er med på å sikre en relevant og brukbar overflate for administrering og bruk av arkivet i hverdagen.

Kom i kontakt med oss

Hva WebLager® inneholder

Egen hosting

I tillegg er WebLager® lokalisert på systemene våre. Dette betyr at det alltid er lett tilgjengelig via lynrask fibernett fra serverparken vår. Med den sikrer vi overflødige sikkerhetskopier av alle data. Vi jobber i henhold til de nyeste informasjonssikkerhetsstandardene for å beskytte tilgangen og gyldigheten av data best mulig. Det betyr også at du ikke trenger å ta vare på den komplekse infrastrukturen bak de store datamengdene som et arkiv utgjør. I tillegg kan kommunen selv kontrollere og administrere tilgang til arkivet for både innbyggere og ansatte.

Egen kontroll over tilgang til arkivet

Kommunen kan kontrollere og administrere tilgang til arkivet for både innbyggere og ansatte.

Skann og last opp flere byggesaker

Det er mulig å skanne og laste opp flere byggesaker til WebLager® selv, og vi vil gjøre all etterbehandling automatisk. Det vil si at den fikser, renser og får filene til å se profesjonelle ut.

Integrasjon med borger.dk og via min side.no

WebLager® har integrasjon med borger.dk, min side.no og andre offentlige selvbetjeningsløsninger. Dermed kan du få tilgang til en innbyggers byggesaker når du logger på via borger.dk eller via min side.no.

Send en link til innbyggerne

Det er mulig å opprette og sende en link til en byggesak på WebLager® direkte til en innbygger på få sekunder. Innbyggeren kan da i en begrenset periode laste ned / vise byggesaken via linken og på den måten operere selv.

Samme sak kan kobles til flere registre

Den samme saken kan knyttes til flere adresser, tingbøker og eiendommer, slik at den bare trenger å opprettholdes på ett sted, men kan sees fra alle relevante steder når det foretas et søk.

Mulighet for integrasjon

Det er mulig å integrere WebLager® med GIS-systemer. Blant annet. via KML, WFS og WMS.

Sikring av personlig informasjon

Ettersom et byggesaksarkiv kan inneholde sensitiv personlig informasjon, er det nødvendig å beskytte dette i forbindelse med publisering av arkivet. Det er derfor mulig å filtrere etter disse og lukke saker som potensielt kan inneholde informasjon som kanskje ikke blir publisert, og tilgang kan da kontrolleres av kommunen.

Sikret mot tap av data

Med en robust IT-infrastruktur og kontinuerlig sikkerhetskopiering er byggesaksarkivet sikret mot tap av data uten krav til kommunenes egne anlegg og vedlikehold.

Gjenopprett slettede saker

Det er mulig å hente og gjenopprette slettede saker enkelt og raskt.

Mobilversjoner av WebLager®

WebLager® er lett tilgjengelig uansett hvilken nettleser, nettbrett eller smarttelefon du bruker. Mobilversjonene stilles inn automatisk når du logger deg på enten smarttelefon eller nettbrett. Nettstedet er utviklet med et brukervennlig grensesnitt for enkel tilgang til byggesaker på mobile enheter. Vi har også utviklet en app for iPhone og iPad.

Underdokumenter

Det er mulig å dele aktuelle saker i hoved- og underdokumenter for å få bedre oversikt over enkeltsaker. Det vil derfor være lik strukturen til dagens ESDH-systemer.

Integrasjon med tredjeparts ESDH-systemer

Det er mulig å integrere saker med ESDH-systemer. Når en sak avsluttes i ditt nåværende ESDH-system, kan filen automatisk overføres til WebLager.

Historie

I forbindelse med den daglige driften av arkivet kan det forekomme endringer i tilfeller. Ved hjelp av versjonering og historikk er det mulig å gå tilbake til den opprinnelige versjonen av en byggesak og følge dens historie.

WebLager® brukerstøtte

Hvis du har spørsmål angående WebLager®, eller trenger hjelp til å løse et problem, er du velkommen til å skrive til oss via vårt hjelpesenter. Du kan til og med løse problemet selv gjennom selvbetjening. 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, kan du finne en enkel og rask løsning på de vanligste spørsmålene eller problemene i WebLager® via vårt brukerstøtte.

Kom i kontakt med en av våre digitaliserings eksperter

Vi er klare til å hjelpe deres virksomhet med å bli digitalisert. Ring til oss for å høre mer, om hvordan vi kan hjelpe dere.