Om Dansk Scanning

Dansk Scanning A/S har siden 1995 spesialisert seg innen digitalisering av papirarkiver og har gjennom et samarbeid med en rekke kommuner oppnådd høy ekspertise på område. Vi sikrer en profesjonell skanning og håndtering av arkivmaterialet med blikket rettet mot de innholdsmessige detaljene. Med et stort fokus på sentrale områder som styring av oppgaven, økonomi samt erfaring og kvalitet oppnås en hurtig, effektiv og fremtidssikret gjennomføring av oppgaver.

Kom i kontakt med oss

​Vi legger stor vekt på å sikre et godt og uformelt arbeidsmiljø for alle medarbeidere i både produksjon og administrasjon

Bosted

Vi er med fra start til slutt i prosessen

Vår gjennomføring av oppgavene er preget av høy kvalitet. Det resultatet man får digitaliseret nå, skal også brukes mange år ut i fremtiden. Derfor er det vigtigt, at det gjøres riktigt første gang, uten at man skal gå på kompromiss med noen detaljer. Vi sørger for hele prosessen fra nedpakning, transport, skanning og etterfølgende lagring eller sikkerhetsmakulering av data.

Kom i kontakt med en av våre digitaliserings eksperter

Vi er klare til å hjelpe deres virksomhet med å bli digitalisert. Ring til oss for å høre mer, om hvordan vi kan hjelpe dere.